Rüyada kereste kesmek

Rüyada kereste kesmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada kereste kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki uyarılarınız veya vereceğiniz mesajlar olayların gidişatını veya planları değiştirebilir.

Rüyada kereste kesmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işaret eder.

Rüyada tahta kereste görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kereste görmek başarısının artacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kereste atölyesi görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kereste tomruk görmek kederden ve stresten kurtulacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kereste görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kereste dükkanı görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kereste yüklü kamyon görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments