Rüyada kol saati toplamak

Rüyada kol saati toplamak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kol saati toplamak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada cep saati eline yüklü miktarda para geçeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada su saati insanlardan bir süre uzak duracağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş saati iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati yemek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati alamamak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saati durması el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kol saati toplamak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, geri planda kalacağına delalettir.

Rüyada mor kol saati görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, haklılığının anlaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments