Rüyada köpekten kaçmamak

Rüyada köpekten kaçmamak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada köpekten kaçmamak gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya aile üyelerinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada köpekten süt gelmesi aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpekten bahsetmek büyük üzüntüler olacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekten çok korkmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına inanılır.

Rüyada köpekten korunmak iyileşeceğine, toparlanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpekten kurtarmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekten kaçmamak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağlı köpekten kaçmak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada köpekten kurtulmaya çalışmak süzüleceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments