Rüyada kürtaj olmamak

Rüyada kürtaj olmamak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, rakipsiz hale geleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalettir.

Rüyada kürtaj olmamak gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz, oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada kürtaj yapılan hataların düzeltileceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada kürtaj yapmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işarettir.

Rüyada kürtaj istemek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olamamak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj olmamak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kürtaj duymak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada kürtaj yaptırdığını görmek bilgi sahibi olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj olmayı düşünmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments