Rüyada kuşların uçması

Rüyada kuşların uçması çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, ayrılanların kavuşacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada kuşların uçması gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerlere ziyaret gerçekleştirmeniz yeni fırsatların yolunu açabilir.

Rüyada kuşların göç etmesi ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuşların sıçması yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada kuşların kaçması sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşların ötmesi eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuşların uçması bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşların yüzmesi hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuşların saldirisi eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına alamet etmektedir.

Rüyada kuşların çalınması uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, mevkie edineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments