Rüyada ölen annemin ağladığını görmek

Rüyada ölen annemin ağladığını görmek geçmişi unutup geleceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kötü günleri geride bırakacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen annemin ağladığını gördüyseniz:

  • Herkes inanç, felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir.

Rüyada ölen annemin ağladığını görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada annemin ağladığını çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemin ağladığını duymak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada ölen annenizin ağladığını görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölen yakının ağladığını görmek gözünün yaşını sileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölen eniştenin ağladığını görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölen birisinin ağladığını görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen babanın ağladığını görmek dertlerinin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments