Rüyada ölen kişinin sırtını görmek

Rüyada ölen kişinin sırtını görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin sırtını gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada ölen kişinin sırtını görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin sırtını kaşımak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada ölen kişinin sırtını keselemek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişinin sırtını sıvazlamak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına delalet eder.

Rüyada ölen birinin sırtını kaşımak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ölen birinin sırtını sıvazlamak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin sırtını görmek ruh sağlığının bozulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babanın sırtını kaşımak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments