Rüyada atı elinden kaçırmak

Rüyada atı elinden kaçırmak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, masrafların altında kalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına yorulur.

Rüyada atı elinden kaçırmak gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Rüyada elinden kan alınması başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden at kaçırmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Rüyada elinden süt gelmesi hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada elinden et düşürmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada sağ elinden kan akması gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada elinden ot çıkması aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçaklanmak elinden uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işarettir.

Rüyada elinden öpmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments