Rüyada ölüden şapka almak

Rüyada ölüden şapka almak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölüden şapka almak gördüyseniz:

  • Kuma çizgi çizmekte ısrar etmenin veya başka kişileri zorlamanın faydası olmayabilir.

Rüyada ölüden şapka almak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor şapka insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, böylece hayatından memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şapka çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yün şapka takmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şapka dikmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şapka görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada melon şapka büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada çok şapka görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments