Rüyada ayağına taş gelmesi

Rüyada ayağına taş gelmesi bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına taş gelmesi gördüyseniz:

  • İş bölümü yapmak olası sorunların önüne geçebilir.

Rüyada ayağına bot giymek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, günahtan temizlenmeye işaret eder.

Rüyada ayağına çiş sıçraması güzel günler görüleceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına taş gelmesi yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına inanılır.

Rüyada ayağına ip dolanmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Rüyada ayağına bal dökülmesi sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayağına yosun şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada ölü ayağına dokunmak aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına toz bulaşması eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments