Rüyada perde astığını görmek

Rüyada perde astığını görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına rivayet eder.

Rüyada perde astığını gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Rüyada perde astığını görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin perde astığını görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tül perde astığını görmek insanlar tarafından sevileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada tül perde astığını görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının perde astığını görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada birinin perde astığını görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin perde astığını görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada astığını görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments