Rüyada saksıda yeşil soğan görmek

Rüyada saksıda yeşil soğan görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda yeşil soğan gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada saksıda yeşil soğan görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda soğan görmek çok büyük paralar kazanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada saksıda taze soğan görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine alamet eder.

Rüyada saksıda yeşil domates görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil biber yeşil soğan görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada saksıda yeşil biber fidesi görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek diyanet uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments