Rüyada şarap görüp içmemek

Rüyada şarap görüp içmemek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şarap görüp içmemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenize yardımı dokunabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada şarap görüp içmemek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada şarap testisi sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Rüyada şarap almak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Rüyada şarap mahzeni emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şarap bulmak iyi geçiminin biteceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarap kokusu iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına inanılır.

Rüyada şarap duymak yeni yollara girileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada şarap sunmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments