Rüyada savaş etmek

Rüyada savaş etmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş etmek gördüyseniz:

  • Fırsat gibi görünse de, önerileri dikkatli ele almanızda fayda var.

Rüyada savaş atı bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş seyretmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada savaş olması hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına tabir olunur.

Rüyada savaş hazırlığı işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada savaş kan görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada savaş sonrası çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, ona şifa olmayacağına inanılır.

Rüyada savaş kaçmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada savaş ne demek günlerini bunun için harcayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments