Rüyada şekerin dökülmesi

Rüyada şekerin dökülmesi büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada şekerin dökülmesi gördüyseniz:

  • Mantıklı değişiklikler üzerinde durulmasında fayda var.

Rüyada şekerin erimesi işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada şekerin dökülmesi kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına tabir olunur.

Rüyada şekerin içinde kurt görmek kazançlı çıkacağına, işlerini toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada toz şekerin yere döküldüğünü görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada şekerin üstünde karınca görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kötü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz şekerin içinde böcek görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şekerin bittiğini görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada toz şekerin azaldığını görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments