Rüyada sevdiğin kızın gülümsemesi

Rüyada sevdiğin kızın gülümsemesi alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın gülümsemesi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize yardımı dokunacak aktivitelere vakit harcamalısınız.

Rüyada sevdiğin kızın ilgilenmemesi mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın konuşmaması gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızın gitmesi maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın sözlenmesi esenliğe kavuşacağına, aniden evlilik kararı alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin bir kızın sarılması çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın açılması haksızlıkların ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızın kaçması prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, spor yapmaya başlanılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızın aldatması gücünün, kudretinin yerine geleceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments