Rüyada sevdiğinin yanması

Rüyada sevdiğinin yanması stresli bir ortama gireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin yanması gördüyseniz:

  • Mesleki konularda duygularınızı işe karıştırmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada sevdiğinin kötülenmesi manevi olarak ferahlayacağınıza, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin reddetmesi kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin dokunması yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kurtarması endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin göz kırpması bol nimete kavuşacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin el sallaması makam ve rütbe edineceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin su içmesi aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ona bakması düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments