Rüyada sevgili değiştirmek

Rüyada sevgili değiştirmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, düşmanlarına da dost olacağına işaret eder.

Rüyada sevgili değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgili görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili ile sevgili olmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgili olmadığın biriyle sevgili olmak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili ile yıkanmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada sevgili ile saklanmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgili ile görüşmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili ile nikahlanmak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgili ile oynaşmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments