Rüyada siyah ve beyaz civciv görmek

Rüyada siyah ve beyaz civciv görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz civciv gördüyseniz:

  • Seyahat, büyüme genişleme gibi ilgi alanlarınıza yeni hobiler edinmek, hedef arttırmak, amaçları çoğaltmak gibi ekler yapabilirsiniz.

Rüyada siyah ve beyaz civciv görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ve siyah civciv görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada siyah tavuk ve siyah civciv görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, yeni işlere girişileceğine delalettir.

Rüyada siyah civciv sevmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah civciv tutmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine inanılır.

Rüyada siyah yavru civciv görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulur.

Rüyada iki tane siyah civciv görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments