Rüyada son günü görmek

Rüyada son günü görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine işarettir.

Rüyada son günü gördüyseniz:

  • Aceleci olmamanızda fayda var.

Rüyada yaz günü kar görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada arefe günü ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada karne günü kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yaz günü görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada son günü görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine tabir olunur.

Rüyada düğün günü kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, zorlukların giderileceğine yorulur.

Rüyada perşembe günü kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet eder.

Rüyada yaz günü buz görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments