Rüyada su döküldüğünü görmek

Rüyada su döküldüğünü görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada su döküldüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için vitesi yükseltebilirsiniz.

Rüyada diş döküldüğünü başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada dişin döküldüğünü mal mülk kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada saçının döküldüğünü büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, çaresizleşeceğine inanılır.

Rüyada yağ döküldüğünü görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin döküldüğünü ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalet eder.

Rüyada süt döküldüğünü görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaş döküldüğünü görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına delalettir.

Rüyada tüy döküldüğünü görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments