Rüyada uzun saçını kestirmek

Rüyada uzun saçını kestirmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Bazı işleri halletme biçiminizi değiştirebilirsiniz.

Rüyada uzun saçını uzun görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına inanılır.

Rüyada saçını uzun görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada uzun saçını kestirmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işaret eder.

Rüyada oğlumun saçını uzun görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun saçını uzun gördüm hastalıkların da kalıcı olmayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin saçını uzun görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birinin saçını uzun görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını uzun görmek ne demek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments