Rüyada yalanci olmak

Rüyada yalanci olmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yalanci olmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yalancı denmesi verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yalancı arkadaş eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yalancı gebelik uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulur.

Rüyada yalanci olmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Rüyada yalancı şeyh görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, şansının bahtının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yalancı birini görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sana yalancı demesi rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada yalancı hoca görmek çektiği yokluğun unutulacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments