Rüyada yem yiyen at görmek

Rüyada yem yiyen at görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada yem yiyen at gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada et yiyen görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bal yiyen arı görmek büyük paralar kazanacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal yiyen görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yem yiyen at görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ölü eti yiyen görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, gönlünün ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada et yiyen yaratık görmek daha temkinli ve garantici olacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada kuş yiyen kedi görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Rüyada et yiyen bebek görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments