Rüyada yeşil kapı kilitlemek

Rüyada yeşil kapı kilitlemek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, yüksek diploma alacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, ne yapacağını şaşıracağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kazancından başkalarına da vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser olmanın zararını görebilirsiniz.

Rüyada yeşil kapı kilitlemek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bir kapı görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kapı görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli kapı görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil demir kapı görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil ahşap kapı görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada koyu yeşil kapı görmek donatacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta yeşil kapı görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments