Rüyada yılan tarafından sarılmak

Rüyada yılan tarafından sarılmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Rüyada yılan tarafından sarılmak gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Rüyada yılan görmek ve yılan tarafından ısırılmak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından zehirlenmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet eder.

Rüyada yılan tarafından sarılmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak böylece aynı hataları yapmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından sokulması başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada küçük bir yılan tarafından ısırılmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine inanılır.

Rüyada beyaz yılan tarafından ısırılmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, aralarından su sızmayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir yılan tarafından ısırılmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments