Rüyada yün yorganın ıslandığını görmek

Rüyada yün yorganın ıslandığını görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yün yorganın ıslandığını gördüyseniz:

  • Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada yün yorganın ıslandığını görmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yorganın ıslandığını görmek hoşluklarla karşılaşacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorganın yırtılması kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganın kesilmesi çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yorganın kokması isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganın bitlenmesi işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganın denize düşmesi ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yorganın altında yatmak işlerinde aksama olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments