Rüyada yüzün şişmesi

Rüyada yüzün şişmesi büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün şişmesi gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bir erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada yüzün yok olması rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzün okşanması dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet eder.

Rüyada yüzün kıllanması iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına inanılır.

Rüyada yüzün uyuşması uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzün parlaması girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına inanılır.

Rüyada yüzün çirkinleşmesi aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işarettir.

Rüyada yüzün kayması daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada yüzün kırışması dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments