Rüyada ağri çekmek

Rüyada ağri çekmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kendisine olan güvenin artacağına, istihdam edeceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, fırsatların heba edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağri çekmek gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Rüyada ağri çekmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada ağrı hissetmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağrı kesici istemek tüm parasını kaybedeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağrı dağına çıkmak esenliğe kavuşulacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağrı kesici almak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada ağrı kesici hap görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada şiddetli ağrı çekmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, lüks, konfor içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağrı dağının patlaması girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments