Rüyada cumhurbaşkanın kalem vermesi hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, ilim irfan öğreneceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, başının derde gireceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, çok mutlu olacağına alamet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanın kalem vermesi her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.
Rüyada cumhurbaşkanın ağlaması büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanın esi olmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine alamet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanın görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanın korumalığını yapmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalettir.
Rüyada cumhurbaşkanın öldüğünü duymak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanın sarayına gitmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, eline haram para geçeceğine işaret etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanın kızını görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.