Rüyada dayının kustuğunu görmek, sende bir şaşkınlık ve bir boşluk hissi uyandırabilir kardeşim, çünkü bu rüya sana bir sırrın ya da taşınması zor bir yükün dışarı vurulacağını haber verir. Dayı figürü senin için bir arka çıkma ve destek noktasıdır, bu rüyada onun içindekini dışarı dökmesi, senin güvendiğin bir dayanağın veya bir yakınının artık saklayamadığı bir meseleyi ortaya koyması demektir.
Bu durum senin gündelik hayatında, bir yakınının seninle ya da çevresiyle olan hesaplaşmasına, tutamadığı bir sözü veya yükü artık taşıyamayıp bırakmasına denk gelir. Birinin içindekini boşaltması, tıpkı bir yükün yere bırakılması gibi, çevrendeki bir meselenin görünür hale gelmesiyle sonuçlanır.
Bu rüyanın hayırlı yanı, saklı kalan ve seni dolaylı yoldan etkileyen bir ağırlığın ortadan kalkmasıdır. Birinin içindekini dökmesiyle üzerindeki o görünmez baskı dağılır ve gerçekler gün yüzüne çıkarak seni belirsizlikten kurtarır.
Ben her zaman, bir şeylerin dışarı taşmasını, aslında artık taşınamayacak kadar ağırlaştığının işaretidir. Sen de rüyanda bu hali gördüğünde, etrafındaki insanların üzerindeki yükleri ve senin bu yüklerle olan mesafeni izlemelisin.
Daha genel anlamı için: Rüyada dayı görmek
Refik SabriTabirci Rüyalarını Yorumluyor
Sabah kahvaltıda bile aklından gitmeyen bir rüya insanın içini daraltır. Oysa rüya, günün yükünü taşıyan bir heybe gibidir ve içinden ne çıkacağına bakmadan korkmak boşunadır. Sıkıntılı bir görüntünün de bir hikmeti vardır, insanı sabra çağırır. İşini, sohbetini, çayını bir rüya yüzünden yarıda bırakma. Hayırlısı neyse o olur inşallah.
Rüyam yorumlandı mı?
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Rüyanı Refik Sabri'ye Anlat
Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.
Gönderdiğin rüya
Tabir edilene kadar rüyanı yalnız sen görürsün. Tabir edilince cevabıyla birlikte aşağıdaki listede yerini alır.
Rüyanın tabirine daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydet.