Bir sinsi hasımlıkla yüzleşmenin huzursuzluğu içindesin kardeşim, rüyanda engerek yılanı tarafından ısırıldığını görmek seni beklemediğin bir darbenin eşiğine getirir. Bu rüya, çevrendeki insanların niyetlerini tartarken ya da işlerini yürütürken bir hıyanetle karşılaşma ihtimalini haber verir.
Bu durum, günlük hayatında bir güven sarsıntısına veya birinin sana karşı gizli bir hesap gütmesine işaret edebilir. Bir rüyada engerek yılanının ısırması, sinsi bir düşmanın hamlesini doğrudan hissetmek gibidir.
Hayırlı tarafı ise, bu rüya senin için bir uyanış vesilesidir. Bu rüyayı görmen, çevrendeki gizli niyetleri daha dikkatli süzmen ve kendini koruma altına alman için bir ikaz niteliği taşır. Ben de bu rüyayı, dikkatini dağıtan unsurları ayıklayıp meselelerini daha sağlam temellere oturtman için bir işaret olarak görürüm.
Engerek yılanının seni kovalaması, rüyanda hissettiğin o tehlikenin henüz sana ulaşmadığını ama peşini bırakmadığını gösterir. Bu rüya, bir hasmın niyetinin henüz eyleme dökülmediğini ama senin üzerinde bir baskı kurduğunu anlatır. Çünkü kovalamak, pusu kuran birinin henüz harekete geçmemiş ama seni izlediği bir hâldir.
Daha genel anlamı için: Rüyada engerek yılanı görmek
Refik SabriTabirci Rüyalarını Yorumluyor
Sabah kahvaltıda bile aklından gitmeyen bir rüya insanın içini daraltır. Oysa rüya, günün yükünü taşıyan bir heybe gibidir ve içinden ne çıkacağına bakmadan korkmak boşunadır. Sıkıntılı bir görüntünün de bir hikmeti vardır, insanı sabra çağırır. İşini, sohbetini, çayını bir rüya yüzünden yarıda bırakma. Hayırlısı neyse o olur inşallah.
Rüyam yorumlandı mı?
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Rüyanı Refik Sabri'ye Anlat
Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.
Gönderdiğin rüya
Tabir edilene kadar rüyanı yalnız sen görürsün. Tabir edilince cevabıyla birlikte aşağıdaki listede yerini alır.
Rüyanın tabirine daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydet.