Rüyada ev fiyatı görmek

Bir geçim kaygısının içine düşmüşsün kardeşim, rüyanda ev fiyatı görmek bu yükün zihnindeki ağırlığını gösterir. Bu rüya, rızık peşinde koşarken omuzlarına binen maddi sorumlulukların ve geleceğini sağlama alma isteğinin bir yansımasıdır.

Dünya telaşı bazen bir evin duvarları gibi daralır, rüyanda ev fiyatı görmen de hayatındaki hesapların ve ödeme dengelerinin seni ne kadar meşgul ettiğini haber verir. Bu rüya, elindeki imkanları koruma ve artırma gayretinin bir işaretidir.

Rüyanın hayırlı tarafı, niyetindeki ciddiyeti ve düzen kurma arzusunu temsil eder. Maddi meselelere karşı uyanık olman, seni ilerideki boşluklardan koruyacak bir tedbir gibidir.

Bir haberle gelen ev fiyatını duymak, zihnindeki borç veya masraf endişesinin dış dünyadan gelen bir sesle somutlaştığını gösterir. Duyduğun bu rüya, belirsiz olanın netleşmesiyle beraber hesap kitap işlerine daha çok vakit ayırman gerektiğini sana hatırlatır.

Muhabbetle Gelen Mesajlarınız

Tabiriniz çok güzel inşallah tez çıkar Allah razı olsun şükran

semih

Rüyada sigara içtiğini görmek

Allah CC razı olsun bu güzel tabiriniz için içim çok rahatladı

Nilgün

Rüyada valiz verdiğini görmek

çok güzel tabir inşallah tez çıkar amin Allah razı olsun amin

semih

Rüyada yüz görmek

Soğolun çok teşekkürederim amin amin inşalah hayılı olur çok sıkıntı dayım sıkıntımbüyük işlerim hergünters gidiyor bişeyler yapmak istiyorum ama olmuyor evde evişlerim hep yarıda kalıyor acaba evde yada üzerimde nazar veya büýümüvar bilmiyorum anlamadım gitti inşallah görmüş olduğum rüyahayırlı olurda...

Havva gök

Rüyada amca kızı görmek

Teşekkür ederim inşAllah dediğiniz gibi bereketli bir zamana erişirim

Lamia

Rüyada yataktan kovulduğunu görmek

İnşallah tez çıksın amin Güzel yorum için Allah razı olsun amin

semih

Rüyada kuş pisliğini yediğini görmek

Çok teşekkür ederim umarım öyledir. Ve öyle olur :)

Hira er

Rüyada idol görmek

Bugün yorumu defalarca okudum. Ruh halimi beklentilerimi ne güze analiz etmişsiniz. Hayretler içindeyim. ilminiz daim olsun amin

semih

Rüyada dere görmek

Allah razı olsun amin. inşallah tez vakitte çıkar. Amin

semih

Rüyada birini görmek

Amin hayırlara vesile olur inşallah. Allah razı olsun sizden Kıymetli Muabbir.

Ahmet Ali

Rüyada yılan öldürdüğünü görmek
Refik Sabri

Refik SabriTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Sabah kahvaltıda bile aklından gitmeyen bir rüya insanın içini daraltır. Oysa rüya, günün yükünü taşıyan bir heybe gibidir ve içinden ne çıkacağına bakmadan korkmak boşunadır. Sıkıntılı bir görüntünün de bir hikmeti vardır, insanı sabra çağırır. İşini, sohbetini, çayını bir rüya yüzünden yarıda bırakma. Hayırlısı neyse o olur inşallah.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Refik Sabri'ye Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.