Rüyada gitar aldığını görmek

Bir düzenin, bir nizamın peşindesin kardeşim. Rüyada gitar almak, senin kendi içindeki duyguları ve sözleri belli bir ölçüye, bir ahenge sokma isteğini gösterir. Hayatın dağınık sesleri arasında, ruhunun teline vuracak, seni bir düzene sokacak o ince nizamı arıyorsun.

Bu rüya, senin gönül işlerinde veya çevrendeki insanlarla olan konuşmalarında bir üslup, bir yol bulacağına işarettir. Dağınık duran düşüncelerin, tıpkı bir enstrümanın telleri gibi bir araya gelip bir bütün oluşturmaya çalışacaktır. Kelimelerin ve tavırların arasında bir ritim bulman, meselelerini bir düzen içinde yürütmene vesile olur.

Bu rüyanın hayırlı tarafı, senin kendi sesini ve duruşunu bulmandır. Kendi iç dünyandaki o karmaşadan kurtulup, çevrene de nezaket ve ahenk katacak bir döneme giriyorsun. Sadece kendi içindeki o düzeni izlemeye bak, çünkü bu düzen senin en büyük sığınağın olacaktır.

Rüyanda gitarı bir yerden satın alman veya birinden hediye olarak alman, bu nizamın sana bir çaba ya da bir lütuf yoluyla ulaşacağını gösterir. Satın aldığın bir rüyada bu düzeni kendi emeğinle ve tercihinle kurmaya çalışırsın. Hediye aldığın bir rüyada ise bu ahenk sana bir yakınlık, bir gönül alma vesilesiyle dışarıdan gelir. Her iki durumda da rüya, senin hayatına yeni bir üslubun dahil olacağını müjdeler.

Muhabbetle Gelen Mesajlarınız

Çözüm bekleyen sorum vardı. Cevap gibi oldu teşekkür ederim inşallah tez çıkar amin

semih

Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

Emeğinize ve yüreğinnize sağlık. Yaradan doğru getirsin. Çok teşekür ederim.

Ali Özdemir

Rüyada paranın çalındığını görmek

Çok teşekkür ederim umarım öyledir. Ve öyle olur :)

Hira er

Rüyada idol görmek

teşekkür ederim inşallah tez zamanda hayırlısı ile çıkar

AaEe

Rüyada çeyrek altın görmek

Tabiriniz çok güzel inşallah tez çıkar Allah razı olsun şükran

semih

Rüyada sigara içtiğini görmek

Soğolun çok teşekkürederim amin amin inşalah hayılı olur çok sıkıntı dayım sıkıntımbüyük işlerim hergünters gidiyor bişeyler yapmak istiyorum ama olmuyor evde evişlerim hep yarıda kalıyor acaba evde yada üzerimde nazar veya büýümüvar bilmiyorum anlamadım gitti inşallah görmüş olduğum rüyahayırlı olurda...

Havva gök

Rüyada amca kızı görmek

Amin, hayırla gercekleşir inşallah. Allah razı olsun Sevgili Muabbir

Ahmet Ali

Rüyada cumhurbaşkanı görmek

Amin hayırlara vesile olur inşallah. Allah razı olsun sizden Kıymetli Muabbir.

Ahmet Ali

Rüyada yılan öldürdüğünü görmek

Allah razı olsun, herşey gönlünüzce olsun inşallah

Cam şeker

Rüyada namaz kıldığını görmek

Tabiriniz çok çok güzeAllah razı olsun inşallah tez çıkar amin

semih

Rüyada telefon ettiğini görmek
Refik Sabri

Refik SabriTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Sabah kahvaltıda bile aklından gitmeyen bir rüya insanın içini daraltır. Oysa rüya, günün yükünü taşıyan bir heybe gibidir ve içinden ne çıkacağına bakmadan korkmak boşunadır. Sıkıntılı bir görüntünün de bir hikmeti vardır, insanı sabra çağırır. İşini, sohbetini, çayını bir rüya yüzünden yarıda bırakma. Hayırlısı neyse o olur inşallah.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Refik Sabri'ye Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.