Rüyada ölmüş birini topraktan çıkardığını görmek

Ölmüş birini topraktan çıkarmak, senin için geçmişin tozlu raflarından bir meseleyi çekip almak gibi bir ağırlık taşır kardeşim. Bu rüya, artık bittiğini sandığın veya üzerine örtü kapattığın bir durumun, bir sözün ya da bir kişinin senin gündelik hesabına yeniden dahil olacağını haber verir. Bir meseleyi topraktan çıkarmak, gizli kalmış olanın senin önünde tekrar durması demektir.

Bu rüya, senin için bir yüzleşme vaktidir. Eskiden kalma bir alışkanlığın, bir borcun ya da bir hatıranın, sanki yeni bir iş gibi önüne gelmesiyle vaktini ve zihnini meşgul edebilirsin. Bu durum, hayatın akışında bir yerinde duran ama aslında tam olarak kapanmamış bir defterin yeniden açılmasına benzer.

Rüyanın hayırlı tarafı ise, senin bu karşılaşmadan bir ders çıkaracak olmandır. Topraktan çıkan şey ne olursa olsun, onu gün yüzüne çıkararak üzerindeki yükü fark edebilirsin. Bu farkındalık, senin gelecekteki işlerini daha sağlam temellere oturtmana ve geçmişin eksiklerini tamamlamana imkan sağlar. Benim tavsiyem, bu rüya ile karşılaştığında, hayatında hangi eski meselenin tekrar konuşulmaya veya incelenmeye muhtaç olduğunu bir iç gözlemle fark etmendir.

Rüyada ölmüş birini kabirden çıkardığını görmek, senin için bir uyarı niteliği taşır. Kabrin o ciddi ve kesin hali, bu rüyada karşına çıkan meselenin ne kadar önemli ve kaçınılmaz olduğunu gösterir. Bu rüya, görmezden geldiğin bir gerçeğin seni mutlaka durdurup bir bakmaya zorlayacağına işaret eder.

Muhabbetle Gelen Mesajlarınız

Ne güzel bir yorum Allah razı olsun inşallah tez çıksın amin

semih

Rüyada ciğer aldığını görmek

belklentilerime uygun Allah razı olsun amin inşallah tez çıkar amin

semih

Rüyada çimen görmek

yorumunuza sağlık Allah razı olsun inşallah tez çıkar amin

semih

Rüyada bina tamir ettiğini görmek

Tabiriniz çok güzel inşallah tez çıkar Allah razı olsun şükran

semih

Rüyada sigara içtiğini görmek

Çok teşekkür ederim umarım öyledir. Ve öyle olur :)

Hira er

Rüyada idol görmek

Soğolun çok teşekkürederim amin amin inşalah hayılı olur çok sıkıntı dayım sıkıntımbüyük işlerim hergünters gidiyor bişeyler yapmak istiyorum ama olmuyor evde evişlerim hep yarıda kalıyor acaba evde yada üzerimde nazar veya büýümüvar bilmiyorum anlamadım gitti inşallah görmüş olduğum rüyahayırlı olurda...

Havva gök

Rüyada amca kızı görmek

Teşekkür ederim korkarak uyanmıştım yorumunuz için teşekkürler

Sevgi nur

Rüyada boğazının kesildiğini görmek

teşekkür ederim yorumuznuz için hakkınızı helal edeniz

SERDAR

Rüyada sure okuduğunu görmek

Beklentilerime ne kadar uygun Allah sizden razı olsun inşallah tez çıkar amin

semih

Rüyada erkek çocuğun olduğunu görmek

Amin hayırlara vesile olur inşallah. Allah razı olsun sizden Kıymetli Muabbir.

Ahmet Ali

Rüyada yılan öldürdüğünü görmek
Refik Sabri

Refik SabriTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Sabah kahvaltıda bile aklından gitmeyen bir rüya insanın içini daraltır. Oysa rüya, günün yükünü taşıyan bir heybe gibidir ve içinden ne çıkacağına bakmadan korkmak boşunadır. Sıkıntılı bir görüntünün de bir hikmeti vardır, insanı sabra çağırır. İşini, sohbetini, çayını bir rüya yüzünden yarıda bırakma. Hayırlısı neyse o olur inşallah.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Refik Sabri'ye Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.