Rüyada ölü birinin terlik istemesi

Rüyada ölü birinin terlik istemesi ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, helal lokma yiyeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, istediği başarıyı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin terlik vermesi büyük sorunlar yaşanacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin terlik fırlatması tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada ölü birinin terlik istemesi işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin terlik istemesi yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kırmızı terlik vermesi hasret gidereceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada birinin ayağında terlik görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada birinin terlik giymesi kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin senden terlik istemesi kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı