Rüyada telefonda kızmak

Rüyada telefonda kızmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, zayıflayacağına, başarılarının devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda kızmak uzun yıllar yaşayacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda ses dinlemek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalettir.

Rüyada telefonda vedalasmak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonda fal baktırmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine inanılır.

Rüyada telefonda susmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada telefonda dertleşmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, yeni yerler göreceğine delalet eder.

Rüyada telefonda kavga yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına inanılır.

Rüyada eş ile telefonda konuşmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı