Rüyada televizyonun içine girdiğini görmek

Televizyonun içine girdiğini gördüğün bu rüya kardeşim, dışarıdan gelen gürültünün ve bitmek bilmeyen lakırdının tam ortasına düştüğünü haber verir. Zihnin, başkalarının anlattığı hikâyelerin, bitip tükenmeyen haberlerin ve yabancı seslerin arasında bir yerlerde sıkışıp kalmış gibi hissedebilirsin. Sanki kendi sesini duymak için bir boşluk arıyorsun ama etrafın sürekli akan bir bilgi kalabalığıyla kuşatılmış durumda.

Bu rüya, senin için dış dünyadan gelen etkilerin, kendi düşüncelerinden daha ağır bastığı bir döneme işaret eder. Bir başkasının penceresinden dünyaya bakmak yerine, o dünyanın tam göbeğinde, her şeyin birbirine karıştığı bir hengâmenin içinde buluyorsun kendini. Bu durum, gündelik hayatında kendi kararlarını verirken veya bir meseleyi tartarken, çevrenin sesini kendi iç sesinden ayırt etmekte zorlanabileceğini gösterir.

Rüyanın hayırlı tarafı, bu karmaşanın içinde neyin gerçek neyin boş olduğunu ayırt etme ferasetine sahip olmandır. Bu rüya sana, etrafındaki gürültüye bir mesafe koyarak izlemeyi ve kendi sükûnetini korumayı hatırlatır. Kalabalıkların ve dış seslerin seni sürüklemesine izin vermeyip, kendi hakikatini bulman için bir uyarı niteliği taşır.

Benim gördüğüm kadarıyla bu rüya, senin zihnini bir çarşı pazar gibi her türlü haberle doldurmamaya dikkat etmen gerektiğini söyler. Kendi içine dönmek ve kendi sesini dinlemek için bir mola vermen sana iyi gelecektir.

Muhabbetle Gelen Mesajlarınız

çok güzel tabir inşallah tez çıkar amin Allah razı olsun amin

semih

Rüyada yüz görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel yorumunuz için yorumunuz gibi güzel cıksın inşaAllah

Merve

Rüyada birinin üstüne kaynar su döktüğünü görmek

Teşekkür ederim korkarak uyanmıştım yorumunuz için teşekkürler

Sevgi nur

Rüyada boğazının kesildiğini görmek

Çözüm bekleyen sorum vardı. Cevap gibi oldu teşekkür ederim inşallah tez çıkar amin

semih

Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

Allah CC razı olsun bu güzel tabiriniz için içim çok rahatladı

Nilgün

Rüyada valiz verdiğini görmek

dilerim inşallah tez çıkar çok güzel tabir Allah razı olsun amin

semih

Rüyada güzel haber aldığını görmek

Soğolun çok teşekkürederim amin amin inşalah hayılı olur çok sıkıntı dayım sıkıntımbüyük işlerim hergünters gidiyor bişeyler yapmak istiyorum ama olmuyor evde evişlerim hep yarıda kalıyor acaba evde yada üzerimde nazar veya büýümüvar bilmiyorum anlamadım gitti inşallah görmüş olduğum rüyahayırlı olurda...

Havva gök

Rüyada amca kızı görmek

Bugün yorumu defalarca okudum. Ruh halimi beklentilerimi ne güze analiz etmişsiniz. Hayretler içindeyim. ilminiz daim olsun amin

semih

Rüyada dere görmek

Cok tesekkur ederim hayırlı ve hızlı tabir icin. Hayırlar icinde kalın insallah.

semra

Rüyada ölmüş anneni kabirde görmek

çok güzel tabir inşallah tez çıkar Allah razı olsun amin

semih

Rüyada kavga ayırdığını görmek
Refik Sabri

Refik SabriTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Sabah kahvaltıda bile aklından gitmeyen bir rüya insanın içini daraltır. Oysa rüya, günün yükünü taşıyan bir heybe gibidir ve içinden ne çıkacağına bakmadan korkmak boşunadır. Sıkıntılı bir görüntünün de bir hikmeti vardır, insanı sabra çağırır. İşini, sohbetini, çayını bir rüya yüzünden yarıda bırakma. Hayırlısı neyse o olur inşallah.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Refik Sabri'ye Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.