Rüyada toprak çukurdan çıktığını görmek

Toprak çukurdan çıktığını gördüğün bu rüya, içinde bulunduğun bir darlıktan sıyrılacağına dair bir işarettir kardeşim. Bir çukurun içinden yukarıya doğru hareket etmek, seni aşağı çeken, görüşünü daraltan ya da yolunu kesen o gizli tehlikeden ve sıkıntıdan uzaklaştığını gösterir.

Hayatın yükü bazen seni hiç beklemediğin bir boşluğa, bir çıkmaza düşürebilir. Sanki bastığın yer kaymış da kendini bir kuyuya hapsolmuş gibi hissedebilirsin. Bu rüyada çukurdan çıkıyor olman, o sarsıntının ardından gelen toparlanma vaktinin geldiğine ve ayağının yeniden sağlam yere basacağına delalettir.

Bu rüyanın hayırlı yanı, içinde bulunduğun o karanlık veya dar hissedilen dönemin nihayete ermesidir. Emeklerinin ve sabrının karşılığını, o çukurun kenarına tutunup yukarı çıktığın o anki ferahlıkla alacaksın. Rüyanı yorumlarken, içine düştüğün o dar geçitlerin seni kalıcı olarak durduramayacağını, her yükselişin bir çıkış yolu barındırdığını fark etmeni isterim.

Muhabbetle Gelen Mesajlarınız

Güzel tabriniiz inşallah tez çıkar amin Allah razı olsun amin

semih

Rüyada fasulye görmek

Allah CC razı olsun bu güzel tabiriniz için içim çok rahatladı

Nilgün

Rüyada valiz verdiğini görmek

dilerim inşallah tez çıkar çok güzel tabir Allah razı olsun amin

semih

Rüyada güzel haber aldığını görmek

Güzel tabir Allah rzı olsun amin inşallah tez çıksın amin

semih

Rüyada arkadan iş çevirdiğini görmek

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Allah razı olsun.

Ayşe

Rüyada süt geldiğini görmek

Beklentilerime çok uygun inşallah tez çıkar çok güzel tabir amin .Allah razı olsun amin.

semih

Rüyada bankaya para yatırdığını görmek

Çok teşekkür ederim tam da yeni bir mülk aldım inşallah dediğiniz gibi hayırlı kazançlarımda olur. Yorumladığınız için tekrardan teşekkür ederim.

esra

Rüyada hakkında konuşulduğunu görmek

Allah razı olsun, herşey gönlünüzce olsun inşallah

Cam şeker

Rüyada namaz kıldığını görmek

Soğolun çok teşekkürederim amin amin inşalah hayılı olur çok sıkıntı dayım sıkıntımbüyük işlerim hergünters gidiyor bişeyler yapmak istiyorum ama olmuyor evde evişlerim hep yarıda kalıyor acaba evde yada üzerimde nazar veya büýümüvar bilmiyorum anlamadım gitti inşallah görmüş olduğum rüyahayırlı olurda...

Havva gök

Rüyada amca kızı görmek

belklentilerime uygun Allah razı olsun amin inşallah tez çıkar amin

semih

Rüyada çimen görmek
Refik Sabri

Refik SabriTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Sabah kahvaltıda bile aklından gitmeyen bir rüya insanın içini daraltır. Oysa rüya, günün yükünü taşıyan bir heybe gibidir ve içinden ne çıkacağına bakmadan korkmak boşunadır. Sıkıntılı bir görüntünün de bir hikmeti vardır, insanı sabra çağırır. İşini, sohbetini, çayını bir rüya yüzünden yarıda bırakma. Hayırlısı neyse o olur inşallah.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Refik Sabri'ye Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.