Rüyada büyük yeşil şemsiye görmek

Rüyada büyük yeşil şemsiye görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, rahatın ve konforun geleceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, sevilen birinin geleceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, huzur dolu günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük yeşil şemsiye gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

Rüyada büyük yeşil şemsiye görmek yükünün azalacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada yeşil şemsiye rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah büyük şemsiye görmek sorunların ve engellerin biteceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük şemsiye altına girmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük şemsiye görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada büyük beyaz şemsiye girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük şemsiye görmek dertlerin son bulacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil şemsiye görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments