Rüyada çok sayıda elma

Rüyada çok sayıda elma hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda elma gördüyseniz:

  • Geleceğinizi planlamalısınız.

Rüyada çok sayıda ölü görmek kazancının da eksilmeyeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda arı görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda ev görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda ay görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda elma zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda yüzük görmek aile huzurunuzun bozulacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda pire görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda kırmızı gül görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments