Rüyada denizde gemi yapmak

Rüyada denizde gemi yapmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde gemi yapmak gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Rüyada denizde gemi patlaması sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde gemi yapmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemi ile yüzmek günahlara, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada denizde gemi çekmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde çok gemi görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada denizde batmış gemi görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya rivayet eder.

Rüyada durgun denizde gemi görmek yıpranacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada denizde gemi içinde olmak toplumda iyi bir yer edineceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments