Rüyada derin ve geniş mezar görmek

Rüyada derin ve geniş mezar görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin ve geniş mezar gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Rüyada derin ve geniş mezar görmek kem gözlere geleceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada derin mezar çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada çok derin mezar görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada derin boş mezar görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada derin mezar görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş mezar görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada derin mezar kazmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada derin bir mezar görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments