Rüyada elimi öpmek

Rüyada elimi öpmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elimi öpmek gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Rüyada elimi tuttu her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada elimi öpmek harama göz dikmeyeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada elimi kestiler maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun elimi ısırdı eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Rüyada elimi kedi isirdi çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Rüyada kedinin elimi yalaması yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin elimi öpmesi kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada birinin elimi kesmesi heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments