Rüyada eşinden ayrılmak

Rüyada eşinden ayrılmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eşinden ayrılmak gördüyseniz:

  • Yeni hobilere başlayabilir, yaratıcılığınızı aktif şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz.

Rüyada eşinden gül almak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada eşinden süt sağmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinden ayrılmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden boşanmak ve ağlamak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinden hamile kalmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşinden boşanmak aile hayatının hayır getireceğine, şansının da döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden mektup almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada eşinden altın almak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments