Rüyada eski arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada eski arkadaşıyla öpüşmek yetki sahibi olacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, ticarette başarılı olacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Rüyada eski arkadaşıyla barışmak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski iş arkadaşıyla tartışmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eski arkadaşıyla öpüşmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla konuşmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski iş arkadaşıyla kavga etmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sınıf arkadaşıyla tartışmak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla yatmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments