Rüyada kafaya silah sıkmak

Rüyada kafaya silah sıkmak sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kafaya silah sıkmak gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada kafaya silah dayanması sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kafaya silah sıkmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya silah dayanması ne demek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafaya silah dayamak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada kafaya silah sıkıldığını görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kafaya silah sıkılması yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine yorulur.

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hayalkırıklığı duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah silah görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments