Rüyada kızımın cinsel organını görmek

Rüyada kızımın cinsel organını görmek geri planda kalacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kızımın cinsel organını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Rüyada kızımın cinsel organını görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kızımın cinsel organını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada cinsel organını görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada koç cinsel organını görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalettir.

Rüyada cinsel organını koparmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işarettir.

Rüyada cinsel organını traş onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının cinsel organını çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin cinsel organını görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, bunun da geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments