Rüyada şişman

Rüyada şişman sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, düzeninin bozulacağına, güzel günler yaşanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bunun için allah’a şükredeceğine delalettir.

Rüyada şişman gördüyseniz:

  • Bedelleri olabilecek kararlar almadan önce diğerlerinin neler yaptıklarına odaklanmanızda fayda var.

Rüyada şişman başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada şişman görmek allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bebek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişman gelin maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığını şişman görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine yorulur.

Rüyada şişman erkeğe sarılmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, epey bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bir kedi görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına tabir olunur.

Rüyada şişman kişi görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments