Rüyada şişman bebek

Rüyada şişman bebek hem geleceğinin güzel olacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, hak yolundan ayrılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işaret eder.

Rüyada şişman bebek gördüyseniz:

  • Bazı endişeli kişiler size, emin olmadığınız planlara dahil olma veya bazı imzalar atma konusunda baskı uyguluyor olabilirler.

Rüyada şişman çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet eder.

Rüyada şişman görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada şişman bebek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada şişman gelin girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşı şişman görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına rivayet eder.

Rüyada şişman bebek sevmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığını şişman görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman sevgili görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments